Zorgverhuizingen

Mondial Movers, het landelijk samenwerkingsverband waar Mondial Vogel Verhuizingen deel van uitmaakt, heeft in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgebouwd in het zorgsegment. Zo veel ervaring zelfs dat er binnen het samenwerkingsverband sprake is van een specialisme. Mondial Movers positioneert zich als De Zorgverhuizer van Nederland en heeft hiervoor een speciale afdeling opgericht: de Unit De Zorg.

Mondial Movers heeft een breed zorgpakket samengesteld. Zo is Mondial Movers in staat om onze opdrachtgevers een op maat gesneden dienstverlening te kunnen aanbieden.

Bij onze werkzaamheden kan worden aangetekend dat er te allen tijde wordt gestreefd naar een situatie waarbij de leefbaarheid gewaarborgd blijft. Naast onze opdrachtgevers krijgen ook de patiënt, de bewoner, de medewerkers, de familie en andere cliënten voldoende aandacht.

Speciaal voor onze verhuizers in de zorg hebben wij, samen met het Horizon College uit Alkmaar, de opleiding tot zorgverhuizer ontwikkeld. Tijdens de opleiding worden de verhuizers getraind in het werken binnen zorginstellingen. Zowel de ziektebeelden, het omgaan met de cliënten en de organisatiestructuur binnen instellingen komen aan de orde. Op basis van goede ervaringen heeft Intrakoop met Mondial Movers een overeenkomst gesloten voor het leveren van alle soorten verhuisdiensten aan de bij Intrakoop aangesloten instellingen.

De Unit De Zorg is nu de grootste verhuisorganisatie binnen de zorgsector met een groot aantal opdrachtgevers verspreid over het hele land.