Particulier

 

Onze slimme service biedt uitkomst bij elke verhuizing: het Verhuisplusplan.
Met deze plusplannen heeft u de regie over uw wensen en mogelijkheden. Van een geheel verzorgde verhuizing binnen of buiten de landsgrenzen tot een (gedeeltelijke) doe-het-zelfverhuizing – bij Mondial Vogel Verhuizingen is alles mogelijk, want de plusplannen zijn gemakkelijk met elkaar te combineren tot een speciaal voor u op maat gesneden pakket.

verhuisplanbreed
Pakket V Verhuizing

Pakket V (verhuizing)

Dit is ons standaardpakket waarbij u ons alles laat verhuizen. U pakt zelf in (pakmateriaal en dergelijke wordt beschikbaar gesteld) en het demonteren wordt eveneens door u uitgevoerd.

Pakket G (grote stukken)

Pakket G (grote stukken)

U laat alleen de grote meubels door ons verhuizen. Kleine goederen en voorwerpen verhuist u zelf. Dozen en pakmateriaal kunt u in onze verhuiswinkel huren.

Pakket S (speciaal vervoer)

Pakket S (speciaal vervoer)

Hiermee bedoelen we het vervoer van piano’s, vleugels, brandkasten en dergelijke. Ons bedrijf beschikt over alle mogelijke hulpmiddelen om het transport veilig en zeker te realiseren.

De bovenstaande pakketten kunnen worden gecombineerd met onze onderstaande plusplannen.

breekbare voorwerpen inpakken-min

Plan B (breekbare voorwerpen inpakken)

U kiest ervoor om tevens alle breekbare spullen zoals serviesgoed en glaswerk door ons te laten inpakken. Al het overige wordt door u ingepakt. Pakmateriaal wordt beschikbaar gesteld.

breekbare voorwerpen inpakken-min

Plan C (compleet inpakken)


U laat ons alles inpakken. Met ander woorden: u pakt uw koffer wij de rest!


compleet uitpakken-min

Plan U (compleet uitpakken)

U kiest ervoor om alles door ons uit te laten pakken.

demontage en montage-min

Plan M (demontage en montage)

Kiest u voor plan M, dan demonteren en monteren de verhuizers het meubilair wanneer dat nodig is.


opslag van uw inboedel-min

Plan O (opslag van uw inboedel)

Uw inboedel kan niet direct naar uw nieuwe huis? Dan kan het gerust een tijdje bij ons logeren in ons Inboedelhotel. In schone, droge en bewaakte opslagcontainers zorgen wij dat uw bezittingen een goed verblijf hebben (vergeet niet uw verzekeringsmaatschappij hiervan op de hoogte te brengen!).

de handyman-min

Plan H (de handyman)

Een service in de vorm van een handige assistent. Hij is voor of na de verhuizing inzetbaar voor het ophangen van schilderijen of lampen en het demonteren en/of monteren van meubilair. Staat een kast na de verhuizing toch niet zoals u wilt? Onze assistent biedt uitkomst. Gewapend met een auto vol gereedschap komt hij bij u langs!