Opslag

Logo InboedelHotel + pay off

INBOEDELHOTEL® VOGEL

Soms moet u een periode overbruggen voordat u uw nieuwe huis kunt betrekken. Uiteraard wilt u dat uw inboedel dan in een betrouwbare omgeving wordt opgeslagen. Vogel Verhuizingen beschikt over moderne meubelopslagruimte: het Inboedelhotel®. De opslagplaatsen zijn verwarmd en optimaal beveiligd tegen brand en inbraak. Het meubilair wordt opgeslagen in speciaal voor Vogel Verhuizingen ontwikkelde mobiele en stofvrije containers. Bij u thuis wordt de inboedel in deze opslagcontainers geladen en afgesloten om vervolgens met een luchtgeveerde verhuiswagen naar de veilige opslagplaats te worden gebracht.

Wilt u weer over uw inboedel beschikken? Dan brengen we de opslagcontainer weer voor de deur en lossen we uw spullen zoals afgesproken. Risico’s op beschadiging zijn door deze werkwijze vrijwel uitgesloten.

Uiteraard kunt u ook zelf de inboedel brengen en halen. Sinds 2005 biedt Vogel Verhuizingen Self Storage aan onder de naam Inboedelhotel® Vogel. Veilig, vertrouwd, voordelig!

MEER RUIMTE? ZO GEREGELD

Opslagruimte nodig? Inboedelhotel® Vogel biedt u nu een veilige en flexibele oplossing voor uw ruimtegebrek. Voor particulieren en bedrijven hebben wij de capaciteit om inboedel, archieven en/of voorraad goederen tijdelijk of permanent op te slaan. U heeft toegang tot uw gehuurde ruimte door middel van een sleutel en persoonlijke code tussen 6.00 en 23.00 uur, zeven dagen per week.

24 UUR PER DAG BEVEILIGD

In en om het pand worden uw opgeslagen goederen bewaakt door middel van camera's. De opslagruimte die aan u is toegewezen, is alleen voor u toegankelijk. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen veilig zijn opgeslagen.

GROTE EN KLEINE OPSLAGBOXEN

Wij reserveren voor u de ruimte die u nodig heeft van één tot vijftig kubieke meter. Heeft u na enige tijd meer ruimte nodig, dan krijgt u een grotere ruimte toegewezen. U huurt opslagboxen vanaf een week tot permanent.

KLIMAAT BEHEERSING

Inboedelhotel® Vogel beschikt over moderne opslagboxen. In schone, droge, verwarmde en bewaakte opslagboxen zorgen wij dat uw bezittingen een (tijdelijk) goed verblijf hebben. Vergeet overigens niet uw verzekeringsmaatschappij hiervan op de hoogte te brengen.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Voor particulieren en bedrijven hebben wij de capaciteit om inboedel, archief en/of voorraad goederen tijdelijk of permanent op te slaan. U kunt uw box bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • opslag van meubels, inboedel en dozen;
  • opslag van seizoensgebonden artikelen als tuinmeubilair en ski's;
  • opslag van uw motor;
  • opslag van archief en dossiers;
  • opslag van inventaris.

Bij Inboedelhotel® Vogel huurt u op een flexibele en veilige manier extra opslagruimte voor uw bedrijf.