Zakelijk Verhuizen

 Zakelijk verhuizen met Mondial Vogel VerhuizingenNiet alleen in uw priv├ęsituatie kunt u met verhuisperikelen te maken krijgen. Ook bedrijven zien zich soms genoodzaakt een nieuw onderkomen te betrekken. Mondial Vogel Verhuizingen voert dagelijks zakelijke verhuizingen uit en heeft jarenlange, gedegen ervaring met het verhuizen van ondernemingen. Van kleine tot ook de allergrootste: een verhuizing mag de bedrijfsvoering niet verstoren.

Onze specialisten zorgen voor een zo kort mogelijke werkonderbreking. Niet alleen staat kantoormeubilair op de juiste plaats, ook computernetwerken worden desgewenst storingvrij opnieuw aangesloten. U kunt er op vertrouwen dat uw inventaris en medewerkers binnen de kortste keren op hun nieuwe plek zitten, zodat de bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervindt!
Voor een op maat gesneden advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We maken graag een afspraak om uw wensen en mogelijkheden door te spreken.

Zorgverhuizingen

Mondial Movers, het landelijk samenwerkingsverband waar Mondial Vogel Verhuizingen deel van uitmaakt, heeft in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgebouwd in het zorgsegment. Zo veel ervaring zelfs dat er binnen het samenwerkingsverband sprake is van een specialisme. Mondial Movers positioneert zich als De zorgverhuizer van Nederland.

Zorgverhuizingen