Oldtimer Vogel Verhuizingen opent nieuwe rotonde Middelburg

Oldtimer mondial movers op de nieuwe rotonde, Verhuiswagen voor verhuizingenOldtimer mondial movers op de nieuwe rotonde, Verhuiswagen voor verhuizingen

De bekende Ford V8 Oldtimer verhuiswagen uit 1936 van Mondial Vogel Verhuizngen uit Middelburg mocht het officiële eerste rondje rijden op de nieuwste rotonde van de hoofdstad van Zeeland.

Donderdag 3 juli 2014 was het feest in Middelburg. Na een ingrijpende aanpassing van het wegennet kon de Poort van Middelburg geopend worden. De rotonde geeft op twee manieren toegang tot het centrum van Middelburg, waarbij zowel de oude route als een compleet nieuwe nu een snelle verbinding garanderen.

Omdat het verhuisbedrijf van Mondial Vogel Verhuizingen vlak naast de nieuwe uitvalsweg is gelegen werd aan directeur, Hans Haverkort, gevraagd of hij zijn oldtimer voor deze gelegenheid in wilde zetten. Wethouder Johan Aalberts van Middelburg heeft met zijn speciale gasten een aantal rondjes over de rotonde gereden als feestelijke openingshandeling en vanaf dat moment was De Poort officieel in gebruik gesteld.

Altijd leuk zo’n mooie afsluiting van een groot project.