Mondial Vogel voert weer verhuizing voor stichting De Verhuisfamilie uit

Stichting De Verhuisfamilie heeft met de belangeloze inzet van Mondial Vogel Verhuizingen een alleenstaande vrouw naar een rolstoelvriendelijke woning in Goes verhuisd. Het is de tweede keer dit jaar dat het familiebedrijf haar medewerking heeft verleend aan dit goede doel.
Verhuisfamilie
De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar zelf niet de financiële middelen en het netwerk hebben. In dit geval werd er vanuit stichting Present De Bevelanden een verzoek voor hulp ingediend bij de Verhuisfamilie voor een alleenstaande vrouw met gezondheidsproblemen. De Verhuisfamilie benaderde vervolgens een Erkende Verhuizer uit de regio, Mondial Vogel Verhuizingen. Het Zeeuwse familiebedrijf werkte eerder dit jaar mee en was ook nu weer bereid om belangeloos de verhuizing uit te voeren. Zodoende werd er eind oktober 2018 een datum ingepland.

Aanvraag indienen

Stichting De Verhuisfamilie is er niet alleen om een verhuizing te coördineren, maar ook om hulpvragers het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan in het leven. Om in aanmerking te komen, kan er een aanvraag ingediend worden door een hulpverlener. Zodoende kan er voor de stichting gewaarborgd worden dat een hulpvrager aan de voorwaarden voldoet. Vervolgens wordt er in samenwerking met een Erkende Verhuizer en een aantal vrijwilligers de verhuizing uitgevoerd.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.