Mondial Vogel Verhuizingen verrast medewerkers Scalda met ‘gouden hondje’

Lex Lamers en Bram van Maldegem van Scalda hebben van Mondial Vogel Verhuizingen een ‘gouden hondje’ ontvangen als dank voor de prettige samenwerking. Het verhuisbedrijf verzorgt al jaren de verhuizingen voor de onderwijsgroep en wilde de facilitaire dienst in het zonnetje zetten.
gouden hondje Scalda

Coördinator huisvesting Lex en facilitair medewerker Bram van Scalda zijn onmisbaar voor het verhuisbedrijf: zij vormen het vaste aanspreekpunt voor Mondial Vogel Verhuizingen. Hoog tijd dus om het tweetal persoonlijk te bedanken. Er werd een speciaal ontwerp gemaakt voor een ‘gouden hondje’ met daarop de voornamen van beide heren. “Het was voor ons echt een verrassing om dit te krijgen”, vertelt Lex Lamers. “Het is een leuke geste en een mooie blijk van waardering voor ons werk.”

Scalda ( Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Zij verzorgen onderwijs vanuit twaalf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes, MBO DANS GOES en Maritiem en Logistiek College De Ruyter.) en Mondial Vogel Verhuizingen werken al jaren samen. “Het is voor ons prettig samenwerken met dit verhuisbedrijf: vragen worden snel opgepakt en qua planning stellen ze zich flexibel op en denken ze altijd met ons mee. Door de jarenlange samenwerking bouw je een relatie op met elkaar en weet je wat je aan elkaar hebt.”